Tudi v šoli smo opazili, da se narava spreminja, da postaja hladneje, da se je listje dreves pričelo spreminjati in barvati, da se je na poljih pričelo spravljati letne pridelke, da so doma učenci imeli trgatve, da se klopotci pospravljajo in predvsem da smo že dodobra vkorakali v novo šolsko leto.

Tudi v podaljšanem bivanju v Trnovski vasi smo bili z učenci pridni, delovni, ustvarjalni in polni domišljije in idej za delo. Tako smo se ob pogovoru o jeseni lotili čisto pravega in svojega strašila, ki sedaj krasi naše stopnišče in nas vsako jutro ob vhodu pozdravi, lotili smo se slikanja prav posebnega likovnega izdelka z jesenskim motivom. Ob mednarodnem dnevu gluhih smo se spomnili tudi na njih in skušali z znakovno abecedo kretati svoje ime, ob svetovnem dnevu glasbe je učenec v šolo prinesel harmoniko, da smo lahko tudi zapeli, zaplesali in zarajali. Ob tednu otroka smo se še več igrali in imeli še več sprostitvenih dejavnosti, čeprav nismo pozabili na likovno ustvarjanje, tako da so nastali razigrani koraki v sklopu akcije ZPM.

Jeseni še ni konec in pred nami je še veliko dni, ki jih bomo skušali dodobra izkoristiti in ustvarjati še naprej. Spremljajte nas in si oglejte priložene fotografije.

Doroteja Irgolič

no images were found